Kem Profesionalisme Pendidik Siri 1 sesi julai 2016

Ditulis oleh wan mohamad shukri on . Posted in Berita Kampus

KHAMIS- 29 SEPTEMBER 2016. Program diploma pendidikan awal kanak- kanak telah menganjurkan kem profesionalisme pendidik bagi pelajar- pelajar semester 1 sesi julai 2016. Kem ini bertujuan bagi membentuk jati diri para pelajar sebagai persediaan untuk menjadi seorang mahasiswa dalam bidang pendidikan.

Program siri 1 ini bermula pada 29 sept dan berakhir pada 01 Oktober 2016 bertempat di kem sri nipah, bachok kelantan ini disertai oleh 154 orang pelajar semester 1 dan 6 orang pensyarah.

Program ini telah dirasmikan oleh ybhg. En. Mohd Sahidi bin Yaakob Pengarah KPTM Kota Bharu, turut hadir Timb pengarah akademik Tuan Hj Nik Mohd Khairi bin Nik Mohd Zain, dan Dekan fakulti sains sosial & kemanusiaan en Ismail bin Kadir.

Kem Profesionalisme Pendidik2 Kem Profesionalisme Pendidik3

Kem Profesionalisme Pendidik4 Kem Profesionalisme Pendidik5